Draai iPad apps op de iPhone

De gebruiker iSmoothProject van modmyi.com forums heeft een programma voor de Mac uitgebracht genaamd iTelePad2Pod, hiermee is het mogelijk iPad app’s om te zetten voor de iPhone. Zo is het mogelijk Apps als PhotoBooth, Pages, Keynote en nog veel meer Apps die goed zouden kunnen werken op je iPhone, maar alleen voor de iPad zijn, te draaien. Je hebt hiervoor een Mac, iPhone, iPad (of het ook zonder iPad kan is niet bekend) en het programma iTelePad2Pod.

Instructies
1. Download iTelePad2Pod hier.
2. Unzip iTelePad2Pod.zip
3. Verplaats de iTelePad2Pod map naar de /Programma’s map op je Mac.
4. Ga naar de iTelePad2Pod map in de Programma’s map op je Mac, en open het bestand iTelePad2Pod.app
5. Volg de instructies op het beeldscherm.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *