De iPhone 5 wordt een CMDA + GSM telefoon

De iPhone 4 is in twee soorten verkrijgbaar:
– De GSM versie, degene die hier in Nederland verkrijgbaar is
– De CMDA versie, die is hier niet verkrijgbaar. Ook wel de Verizon iPhone genoemd.

In Nederland hebben alle netwerken een GSM type verbinding, CMDA is een ander soort verbinding die simpelweg niet in Nederland wordt gebruikt.

De iPhone 5 wordt volgens de CFO van Verizon een telefoon die allebei de verbindingen aan kan, zo heb je geen 2 versie’s meer nodig en kan je ook op vakantie alle mobiele operators gebruiken. Alleen maar voordeel dus!

De iPhone 5 wordt waarschijnlijk een soort van 3Gs, hetzelfde design als de iPhone 4 met hier en daar wat kleine veranderingen. Het is vrijwel zeker dat er een A5 1GHz Dual-Core processor in komt, welke nu ook al in de iPad 2 zit. En waarschijnlijk ook in wit, wat de iPhone 4 ook al zou zijn, maar wat Apple wegens problemen met de verf, toch niet is gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *