Nieuwe aanwijzing witte iPhone 4

Zoals we donderdag al schreven, gaat de witte iPhone 4 toch nog in de verkoop. Onlangs is er een nieuwe aanwijzing ontdekt. De witte iPhone 4 is namelijk ineens verschenen in de voorraadsystemen van Verizon:

Witte iPhone 4 aanwijzing

Dit zal de meeste mensen niet veel zeggen, maar er is één ding dat verklaart dat het inderdaad om een witte iPhone 4 zou kunnen gaan. Het omcirkelde nummer, MC679LL/A, is namelijk precies één cijfer hoger dan het modelnummer van de zwarte iPhone 4 (MC678 dus). Exact hetzelfde zien we bij de iPad 2, aangezien de zwarte en witte iPad 2 inderdaad opeenvolgende nummers hebben.

Het is echter nog geen bevestiging dat de witte iPhone 4 ook in Nederland zal worden verkocht. Verizon gebruikt namelijk een andere netwerktechnologie, waardoor deze witte versie helaas niet in Europa gebruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *