Nieuwe iPhone app: snel een website maken

Met zapd kun je binnen 60 seconden een eigen website maken. Hoe kan dat nu zo snel? Nou, het is heel simpel. Je verzamelt simpelweg een aantal leuke foto’s en kiest vervolgens uit een van de thema’s van Zapd. Daarna selecteer je de gewenste foto’s en voeg je eventueel wat tekst toe, en je website is klaar. Kortom: je hebt geen enkele kennis van website-ontwikkeling nodig.

Het resultaat is te bewonderen op een mobiele telefoon, op een tablet én op een normale computer. Mocht je na een tijdje niet meer tevreden zijn met je website, dan kun je altijd nog van thema wisselen. Elke maand worden er nieuwe thema’s toegevoegd en je kunt switchen tussen thema’s zonder dat de inhoud van de website verandert. Verder kun je je website gemakkelijk delen met vrienden op bijvoorbeeld Facebook.

Vooralsnog is het maken van een website en het bewerken en plaatsen van artikelen alleen mogelijk via de app. Toch zul je in de toekomst waarschijnlijk ook in de webbrowser van een normale pc je website kunnen bewerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *