2041: Apple domineert de wereld?

MIC gadget liet onlangs een leuk filmpje zien over de toekomst van Apple. Volgens (de maker van) de video zal Apple over 30 jaar de hele wereld overgenomen hebben. Iedereen gebruikt de iPhone, dan ondertussen de iPhone 44G, voor alle dingen in het dagelijkse leven. Zo kan er eten tevoorschijn worden getoverd, maar kan de iPhone ook gebruikt worden als scheerapparaat, aansteker, sigarettenpakje enzovoorts.

Het is zeker interessant om over dit soort dingen na te denken. Wie had 10 jaar geleden immers verwacht dat we nu zo’n snelle computers zouden hebben en dat een groot deel van de consumenten haar aankopen voortaan via het internet doet? Aan de andere kant: wie kan zich nog voorstellen hoe traag de eerste computers waren in vergelijking met de pc die nu in de huiskamer staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *