Uitbreiding Rabo Bankieren

rabo bankieren iphoneNieuwe Rabo Bankieren app

Zoals veel mensen inmiddels al wel hebben opgemerkt is de Rabo Bankieren app van de Rabobank veranderd. Met de nieuwe Rabo Bankieren app is vooral de beveiliging verbeterd. Gebruikers moeten voortaan namelijk eerst hun toestel registreren, voordat het mogelijk is om de Rabobank app te gebruiken. Op deze manier wordt het eenvoudiger om de toegangscode te wijzigen en is het zelfs mogelijk om zonder in te loggen je saldo te bekijken.

Het registreren van je iPhone is zeer eenvoudig en je hebt alleen je bankpas en de Random Reader nodig. Het is trouwens wel mogelijk om de registratie telkens uit te stellen. Dit kan echter voor een beperkte periode.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *