Foto’s productieproces van nieuwe iPhone 5

productie iPhone 5De iPhone 5 geruchten blijven maar binnenstromen. Dit keer gaat het om een foto waarop medewerkers van een Wintek fabriek bezig zijn met het ontwikkelen van de behuizing van de nieuwe iPhone, de iPhone 5.

Wanneer je de foto goed bekijkt, zul je zien dat de homeknop dit keer niet rond, maar ovaal is. Een bredere, ovale homeknop zou verschillende geruchten bevestigen. Er werd namelijk gezegd dat de homeknop touchbewegingen zou gaan herkennen, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om tussen verschillende apps te schakelen.

Ook het scherm lijkt op de foto wat groter te zijn dan het scherm van de iPhone 4. De rand om het display lijkt tevens smaller te zijn dan die om de huidige iPhone, wat eerder al op verschillende websites werd aangekondigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *