iPhone 5 wordt al getest door verschillende operators

iPhone 5 conceptVolgens The Guardian is de nieuwe iPhone, de iPhone 5, reeds bij verschillende operators afgeleverd. Zij kunnen het toestel zo alvast testen. De nieuwe iPhones zullen niet opvallen bij gebruik in het openbaar, omdat er hoesjes zijn aangebracht rondom de prototypes. Dit komt dus overeen met de iPhone 4 die ooit gevonden werd in een bar. In eerste instantie leek dat toestel namelijk op een iPhone 3GS, maar na verdere inspectie bleek de buitenkant een hoesje te zijn.

Helaas is er echter niet veel af te leiden uit de dozen die bij de operators zijn geleverd. De buitenkant van de iPhones geeft namelijk nog geen aanwijzingen over het uiteindelijke design van de smartphone.

Volgens verschillende bronnen lopen er al sinds juni Apple-medewerkers rond die de nieuwe iPhone in gebruik hebben genomen om het apparaat te testen. De hardware-testen door Apple zouden namelijk in dezelfde maand zijn afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *