Zeer goedkope iPhone 3GS

iPhone 3GSAlle aanwijzingen zijn ervoor aanwezig: het einde van de iPhone 3GS is in zicht. In Zweden maakt de telecomprovider 3 gebruik van deze situatie. Daar wordt de iPhone 3GS namelijk gratis aangeboden bij een tweejarig abonnement van slechts 11 euro per maand. Het gaat om een abonnement inclusief onbeperkt internet. Een minuut bellen of het versturen van één smsje kost maar 4 eurocent.

Gezien het feit dat tegenwoordig zeer veel mensen een smartphone hebben en vaak ook gebruik maken van apps als Whatsapp en Skype, is het dus mogelijk om voor zo’n 260 euro klaar te zijn. Je hoeft dan namelijk helemaal geen smsjes te versturen of te bellen.

Een antwoord op “Zeer goedkope iPhone 3GS”

  1. ik zou graag een iphone 3gs willen want de iphone 4 of 4s die is te duur en ik wil een gewone normale telephone
    maar ik kan geen abbo nemen
    weet iemand waar ik hem los kan hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *