iPhone zonder simlock te koop in Verenigde Staten

iphone 4 simlock vrij

Apple is gisteren gestart met de verkoop van simlockvrije iPhone 4 toestellen in de Verenigde Staten. De 16GB iPhone 4 wordt verkocht voor 649 dollar, terwijl de 32GB versie 749 dollar kost.

In Amerika is het dus eindelijk mogelijk om een iPhone, de zwarte én witte versie, te bestellen zonder daarvoor een contract te moeten afsluiten of “last te hebben” van een simlock. Uiteraard kunnen de simlockvrije iPhones op alle ondersteunde netwerken gebruikt worden.

Maar waarom is dit nu het vermelden waard, wij wonen immers in Nederland? Dat klopt, maar voor ons wordt het weer interessant om een of meerdere iPhones mee te nemen uit Amerika. In Nederland betaal je namelijk tussen de 600 en 700 euro voor een losse iPhone, een stuk meer dus dan de prijs in Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *