Maak van je iPhone een iPad!

ECS heeft een Tablet-achtig product laten zien waarmee je je iPhone omtovert tot een iPad. Het gaat hier wel om een prototype, maar het idee is leuk. Zo heb je altijd alles wat je op je iPhone hebt staan ook op je Tablet.

Het product staat nog wel erg in de kinderschoenen, een resistief touchscreen waarbij je echt moet drukken. Hetgeen wat de iPhone en iPad zo speciaal maakt, de sublieme touch control wordt hierdoor een beetje verpest. Ook zitten er 2 USB poorten in, en is het beeldscherm ratio 4:3 net als bij de iPad, waarbij de iPhone 3:2 heeft. Hoe ze dat verschil goed gaan maken is maar de vraag. Er is ook geen info over een extra ingebouwde batterij (zo’n groot scherm pakt heel wat energie) en of het out of the box werkt, of dat er toch echt een Jailbreak toegepast moet worden. Ik denk zelf dat zo iets niet mogelijk is zonder Jailbreak, dus dat zal voor veel mensen een groot afhaak punt zijn.

Het idee is leuk, maar het product is nog lang niet zo als wij dat graag zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *