Gelekte iPhone heeft A5 processor

Boy Genius Report heeft een apparaat te pakken gekregen dat zeer veel lijkt op de iPhone 4. Het vreemde is dat deze iPhone draait op het Amerikaanse 3G netwerk van T-Mobile, terwijl AT&T en Verizon eigenlijk de enige echte operators zijn.

a5 processorIn het apparaat zit de A5 processor (op de afbeelding aangeduid met S5L8940), die ook in de iPad 2 te vinden is. Dit bevestigt dus het gerucht dat er al een aantal mensen in het bezit zouden zijn van een zogenoemde iPhone 4S met de A5 dual core processor.

 

 

n94 iphoneHet prototype draagt de naam N94 en ziet er, zoals al gezegd is, eigenlijk hetzelfde uit als de iPhone 4. Dit hoeft er echter niet per se op te wijzen dat de nieuwe iPhone ook daadwerkelijk op dit prototype zal gaan lijken. We weten in ieder geval wel dat dit inderdaad hetzelfde apparaat zou moeten zijn als de andere prototypes die in de omloop zijn, maar wat de naam wordt, is ook nog steeds niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *