T-Mobile i-Abonnement vanaf vandaag verkrijgbaar

Sinds vandaag waren de nieuwe i-abonnementen van T-Mobile te verkrijgen. 16 maart was al op deze website te lezen dat T-Mobile nieuwe “i-abonnementen” op de markt zou gaan brengen. Met deze abonnementen zou een snelheid van maar liefst 7,2 Mbps mogelijk gemaakt worden.

Dat lijkt natuurlijk geweldig aangezien sommige mensen thuis niet eens over een dusdanig snelle internetverbinding beschikken, maar er zijn ook wat nadelen aan verbonden. Zo wordt alles per saldo duurder, omdat je minuten, sms’jes en mms’jes uit één bundel komen. Het is dus niet meer EN…EN, maar OF…OF. Verder wordt dan wel gesproken van onbeperkt internet, maar na de eerst gigabyte dataverkeer wordt de snelheid naar slechts 64 Kbps teruggebracht. Het is wel mogelijk om weer van de volle snelheid gebruik te kunnen maken, maar daarvoor moet je een reset uit laten voeren. Hiervoor worden uiteraard extra kosten in rekening gebracht.

Dit klinkt allemaal wat negatief, maar natuurlijk heeft een i-abonnement ook voordelen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikt maken van extra diensten zoals gratis navigatie en Visual Voicemail. Ook betaal je na de eerste minuut per seconde, wat in veel gevallen een stuk voordeliger zal uitpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *