iOS 5 pas in de herfst?

TechCrunch zegt dat Apple tot de herfst zal wachten met het lanceren van iOS 5. De eerste indrukken kunnen we op de World Wide Developers Conference (WWDC) van juni verwachten. Developers zullen dan waarschijnlijk een preview download krijgen.

Dit zal, wanneer het inderdaad blijkt te kloppen, de eerste keer zijn dat Apple niet aan het begin van de zomer een grote update van iOS uitbrengt. Maar wáárom wacht Apple dit keer langer? Een reden zou kunnen zijn, dat er verschillende online functies in iOS worden geïntegreerd. Zo zou er bijvoorbeeld een music locker service kunnen worden ontwikkeld, zodat je online je muziek kunt opslaan, en daarom dus een stuk minder schijfruimte gebruikt. Het gaat dus waarschijnlijk om een “cloud-based” besturingssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *