iPhone SE 2

In 2016 bracht Apple voor het eerst een meer betaalbare iPhone uit, namelijk de iPhone SE. Eindelijk is er informatie gelekt over een mogelijke opvolger. De verwachting is dan ook, dat volgende maand de iPhone SE 2 zal worden gepresenteerd. Ook deze opvolger zal een stuk goedkoper zijn dan de overige iPhones, maar men mag zeker nog voldoende kwaliteit verwachten.

Wat zijn de verwachtingen tot nu toe

Er zijn al wat geruchten uitgelekt en ook zijn er al een aantal foto’s verschenen. Hierdoor is het mogelijk om alvast een beeld te krijgen, van hee nieuwste toestel van Apple. Zo laten de foto’s zien, dat de iPhone SE 2 ook een 4-inch scherm zal gaan krijgen. Ook de iPhone SE is voorzien van een 4-inch scherm. Hierin heeft Apple dus geen wijzigen doorgevoerd. Wel zal de iPhone SE 2 voorzien worden van een vernieuwde chip. Het toestel krijgt namelijk een A10 Fusion chip. Deze chip zal er voor gaan zorgen dat het toestel niet alleen een stuk zuiniger is, maar dat ook de batterij nog eens langer mee zal gaan. Een echte win win situatie dus. Daarnaast zal het toestel waarschijnlijk te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 32GB en 128GB. Ook zijn er al wat geruchten uitgelekt over de camera. Zo zou de iPhone SE 2 een 12 megapixels camera gaan krijgen aan de achterkant en alle selfies kunnen worden gemaakt met de 5 megapixel camera aan de voorkant.

Los toestel of abonnement online afsluiten

Zodra het toestel is gepresenteerd, zal het naar alle waarschijnlijkheid nog zo’n twee maand kunnen duren voordat men daadwerkelijk het toestel in de winkels zal zien liggen. Zodra de iPhone SE 2 daadwerkelijk te verkrijgen is, heeft men de keuze om het toestel los te kopen of af te nemen in combinatie met een abonnement. Men bepaald natuurlijk zelf hoe het abonnement er uit komt te zien en wat het abonnement daadwerkelijk per ,aandacht zal gaan kosten. De vraagprijs van de iPhone SE 2 zal waarschijnlijk rond de €500,- liggen. Aan de hand van het gekozen abonnement zal uiteindelijk ook gaan blijken of men eventueel nog een bijdrage voor het toestel zal gaan moeten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *