De keuze: Nieuwe iPhone of Oude Repareren?

De meeste mensen hebben natuurlijk al wel door dat Apple weer een nieuwe iPhone op de markt heeft gebracht. Maar is het nu slimmer voor jou om een nieuw toestel te kopen of om de oude te laten repareren? Er is inmiddels al een groot aanbod aan verschillende iPhones en natuurlijk ook aan reparatieservices.

De nieuwe iPhone X is natuurlijk erg prijzig, dus is het voor elke Apple fan wel reëel om deze nieuwe smartphone aan te schaffen? Er zijn natuurlijk wel verschillen per iPhone, anders zou het namelijk geen nut hebben om ooit een nieuw model te kopen. Een voorbeeld hiervan is dat de iPhone 8 een glazen achterkant heeft ten opzichte van de aluminium achterkant van de voorganger. Dit zorgt ervoor dat het nu mogelijk is om de smartphone draadloos op te laden. Daarnaast zijn de camera’s ook een stuk beter geworden.

Zijn de ontwikkelingen het geld waard? Dat is natuurlijk de vraag. Voor veel vroege vogels maakt dit niet veel uit, zij kopen de nieuwe toestellen de dag van uitkomst. Maar voor de casual gebruiker is dit natuurlijk wel belangrijk, want niet iedereen heeft zoveel geld klaarliggen. Het is namelijk wel zo dat een iPhone 5 reparatie een stuk goedkoper is dan een nieuw toestel. In dit geval is het voor de gebruiker die iets minder te besteden heeft slimmer om het oude mobiel te laten repareren.

Voor het zakenleven is een smartphone natuurlijk ook onmisbaar. Maar het kan natuurlijk niet uit dat er elk jaar een grote uitgave naar de nieuwste iPhones gaat. Hierom is het ook voor in het zakenleven bijvoorbeeld slimmer om gebruik te maken van een iPhone 6 reparatie. De meeste reparatieservices bieden natuurlijk reparaties voor alle toestellen en daarom dus ook voor de nieuwste iPhone X toestellen. Dit zorgt ervoor dat jij gemakkelijk op één plek terecht kunt voor al uw reparaties en hierdoor een soort relatie kunt opbouwen met de reparateurs. Voor veel mensen is het namelijk niet meer realistisch om bij schade een nieuw toestel aan te schaffen. Ook uw tablet is vaak bij deze diensten te repareren. Kijk dus bij jou in de buurt of het voordeliger is om jouw iPhone te repareren. Anders kun je altijd terecht bij verschillende resellers voor Apple producten om een nieuw toestel aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *