iPhone defect

Het zal je gebeuren, let je even niet op en valt je iPhone op de grond. Helemaal kapot. Het beeldscherm is compleet gebarsten. En nu?

Eerst terug naar de provider. Die zal vertellen dat je iphone laten repareren maar een lastig verhaal is. Je zult het moeten opsturen en de reparatiekosten voor het vervangen van een beeldscherm voor een iPhone 4 of iPhone 4S bedraagt algauw 250,-

De mensen achter www.iphone-defect.nl denken dat dat anders kan. Zij hebben 3 jaar geleden hun bedrijf opgericht en sindsdien al duizenden iPhones en iPads gerepareerd. Ze werken daar volgens een 30 minuten service. Je kunt online een afspraak inplannen en werken uitsluitend met originele onderdelen. Als u vervolgens langs komt voor de reparatie aan uw iPhone, geeft u het toestel af bij de dames van de receptie. Daar worden de defecten aan uw iPhone doorgenomen en vervolgens gaat het toestel met een van de monteurs mee.

Het toestel wordt voor de reparatie eerst geheel getest op eventuele verborgen gebreken. Dit wordt na afloop weer gedaan, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Terwijl u rustig van een kopje koffie geniet en de krant van vandaag doorleest, wordt uw iPhone gerepareerd. Doordat alle iPhone- en iPad reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen, kunt u er van uit gaan dat deze na de reparatie weer als vanouds werkt en weer lang mee zal gaan. U zult vooral met beeldscherm reparaties en batterij reparaties het verschil merken tussen originele onderdelen en imitatie onderdelen.

Na de reparatie van uw iPhone wordt het toestel nogmaals helemaal getest. Als alles weer naar behoren werkt, wordt de factuur opgemaakt en kunt u de iPhone reparatie afrekenen. Op alle reparaties geeft www.iphone-defect.nl 3 maanden garantie.

U kunt bij www.iphone-defect.nl terecht voor reparaties aan de volgende modellen:
– iPhone 3G repareren
– iPhone 3GS repareren
– iPhone 4 repareren
– iPhone 4S repareren
– iPad 1 repareren
– iPad 2 repareren

Dus wilt u uw iPhone of iPad laten repareren en komt u uit de omgeving van Amsterdam, dan kunt u direct online een afspraak inplannen. Komt u van verder weg, maar wilt u toch uw iPhone laten repareren, dan kunt u het toestel ook opsturen. De instructies hiervoor vindt u op de website.

Een antwoord op “iPhone defect”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *