De nieuwe iPhone 4S, een verbeterde iPhone 4

iPhone 4SNatuurlijk was de iPhone 4S het belangrijkste nieuwe product dat afgelopen dinsdag geïntroduceerd werd. Eigenlijk is de nieuwe iPhone 4S te zien als een verbeterde versie van de iPhone 4. De smartphone ziet er immers precies hetzelfde uit, terwijl hij van binnen helemaal veranderd is. Zo is hij uitgerust met een dualcore A5 processor, is de batterijduur en ontvangst verbeterd en is de camera van 5 naar 8 megapixels gegaan. Het is zelfs mogelijk om 1080p HD video’s te maken met de iPhone 4S. Ten slotte komt er, speciaal voor Europa, een speciale micro-USB-adapter.

Maar wanneer kunnen we de iPhone 4S verwachten? Vanaf 14 oktober zal de iPhone 4S verkrijgbaar zijn in de VS, Frankrijk, Canada, Engeland, Duitsland, Australië en Japan. In Nederland en België zal de iPhone 4S helaas pas op 28 oktober te verkrijgen zijn. De prijs voor de 16GB iPhone 4S zal 629 euro zijn.

Vooralsnog zijn veel mensen eigenlijk teleurgesteld dat er niet een compleet nieuwe iPhone op de markt is gebracht, maar anderen zien de Siri Virtual Personal Assistant wel zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *