Nieuwe iPhone komt in september

Zoals we nu inmiddels wel weten, is er geen nieuwe iPhone geïntroduceerd op het WWDC. De nieuwe iPhone was namelijk nog niet klaar voor productie. Een bron meldt dat deze toekomstige iPhone de laatste testfase heeft bereikt. Na deze testfase zal het toestel dus in productie gaan, zodat de smartphone in september zal kunnen worden verkocht.

Al eerder, in april, gaf Reuters aan dat de productie van de nieuwe iPhone in juli of augustus zal starten. Het apparaat zou dan in september in de winkels liggen.

5 megapixel iPhoneZondag gaven we aan dat iOS 5 verwijzingen bevat naar twee nieuwe iPhones. 9to5Mac zegt dat het hoogstwaarschijnlijk om dezelfde apparaten gaat. Deze iPhones worden met “N93” en “N94” aangeduid. Het enige verschil zou zijn dat de toestellen niet allebei werken met alle netwerken. Dit spreekt een eerder gerucht tegen: De iPhone 5 wordt een CMDA + GSM telefoon.

Volgens sommige bronnen zou de “iPhone 4S” een a5 processor krijgen, net als een 8 megapixel camera en een geïntegreerde simkaart. 9to5Mac ontdekte in de softwaredevelopmentkit echter dat de volgende iPhone waarschijnlijk gewoon een 5 megapixel camera gaat krijgen, zoals de iPhone 4 nu ook heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *